E fa'afefea ona ta'alo e le au fa'atau laiti ma feololo le WeChat maketi?Taobao faleoloa i luga ole laiga WeChat faʻataʻitaʻiga maketi

nei,Wechat maketiinaO le tuputupu aʻe i le taʻutaʻua, o le tele o kamupani ma tagata taʻitoʻatasi o loʻo tuʻi i le vai.

E faʻafefea la ona faʻatautaia WeChat maketi ma o a laʻasaga?

Ma le isi, o le a ou taʻitaʻia faatonu i le 4-laasaga faʻagasologa o le tatalaina o se faleoloa i luga ole laiga ma tuʻuina atu ia te oe se faʻamatalaga auiliili!

1. Laasaga muamua: fetuutuunai lou mafaufau

Sa matou fai atu i taimi uma e tatau ona matou faiaInitaneti Maketi, e tatau ona ia te oe le mafaufau o se taitai.

Pe a faʻatau atu i luga o WeChat, e tatau i le atinaʻe atoa ona iai lenei mafaufauga.

O le mea moni, o le a faigata mo kamupani masani i auala faʻatauga masani ona suia le manatu atoa i le taimi nei.

Ae tasi le mea e mafai ona fai e tatau i tagata uma i totonu o le kamupani ona iloa a latou lava WeChat faʻasalalauga lautele, mea e mafai ona aumaia i le kamupani ma poʻo a auaunaga e mafai ona tuʻuina atu i le vaega faʻatatau.

Muamua lava, o le WeChat public platform o se faʻavae atoatoa Enterprises e mafai ona faʻamaeʻaina galuega uma i luga o le WeChat, mai suʻesuʻega maketi, faʻatalanoaga o tagata faʻatau atu, ma isi, ma e mafai ona maua le fesoasoani i vaega uma o WeChat lea, pisinisi e mafai WeChat maketi ua avanoa nei.

O le mea o loʻo tuʻuina atu e le kamupani a le WeChat lautele i le vaega faʻatatau o le faʻatupuina o le faʻalagolago ma le faʻalagolago o le mea lea, pe a faʻatautaia e kamupani le WeChat maketi, latou te manaʻomia le mafaufau pe faʻafefea ona faʻalagolago ia i latou lava ia faaosofia le kamupani atoa ina ia i ai se fiafia malosi i WeChat.Fa'aliga tala fa'alaua'iteleE naʻo le faʻalogo i ai e mafai ai ona tatou iloa moni le malosi o le maketi WeChat!

E fa'afefea ona ta'alo e le au fa'atau laiti ma feololo le WeChat maketi?Taobao faleoloa i luga ole laiga WeChat faʻataʻitaʻiga maketi

2. Laasaga XNUMX: Fuafua manatu autu

O le autu autu iinei o le fuafuaina lea o galuega a le kamupani a le WeChat public account e tatau ona i ai, o a mea e tatau ona faʻaalia, ma o a mea e tatau ona faʻaalia?

Mo se faʻataʻitaʻiga, o tala faʻasalalau a le WeChat a nisi o kamupani faʻasalalau tala o le tau ma tala fou ma faʻamatalaga faʻasalalau e se tamaitai lalelei i tagata fou ma tuai uma i aso uma Mo se faʻataʻitaʻiga, o le WeChat faʻamatalaga lautele o nisi aʻoga aʻoga e iai galuega faʻaliliu fa'ata'ita'iga, o fa'amatalaga fa'alaua'itele a le WeChat a nisi o fale gaosi oloa o lo'o i ai fa'atauga a le Query, mo se fa'ata'ita'iga, o nisi fa'amatalaga salon lalelei o lo'o i ai galuega ole su'esu'ega o fa'ailoga o le pa'u.

O mea o loʻo i luga o galuega laiti uma, ae mafai e le China Merchants Bank ona siaki lau paleni, Starbucks e mafai ona ala faʻanatura, ma isi, e sili atu ona faʻapitoa mo oe.

O mea uma ia e uiga i galuega, ae o mea e sili atu ona faigofie ona faʻamatalaina mea o loʻo fia vaʻaia e tagata fiafia o le a tuʻuina atu ia i latou, ma o a latou faʻatonuga e tuʻuina atu ia i latou mea tutusa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e tagata fiafia ona ulufale i le "Talofa" e vaʻai i le folasaga a le kamupani, ulufale i le "faʻamatalaga faʻafesoʻotaʻi" e vaʻai ai faʻamatalaga faʻafesoʻotaʻi a le kamupani ma tuatusi, ulufale i nisi o matagaluega a le kamupani e vaʻai i le faʻaofiina o matagaluega talafeagai, faʻapea foʻi ma poloaiga e pei o taui. , fa'ailoga, ma isi ma itulau o lo'o i ai, ma isi.

O le taulaiga o nei foliga ma mea o loʻo i ai, o le a le mea e manaʻomia e la tatou vaega faʻatatau, ma faʻapefea ona faʻalagolago i latou i le atinaʻe?

  • WeChat maketi e manaʻomia le faʻafouina ma sili atu taumafaiga e manaʻomia e suʻe manaʻoga ma fegalegaleai.

3. Laasaga XNUMX: Faʻaopoopo muamua tagata faʻatau tuai

O se tasi o faʻamanuiaga sili o le WeChat public platform o le puleaina o tagata faʻatau, poʻo tagata fiafia. O le tele o kamupani fai mai o le faʻaaogaina o se tagata tuai e sili atu le taua nai lo le mauaina o tagata faʻatau fou I aso ua tuanaʻi, o le tau o le tausia o tagata faʻatau tuai na matua maualuga lava, ma e matua faigata lava ma faʻalavelave ma anotusi e faʻavae i luga o latou manaʻoga ua faʻatulagaina, ma i le taimi lava e tasi, o feʻau faʻasalalau i aso taʻitasi e faʻamalosia malosi ai i latou, o le mea lea o WeChat o le meafaigaluega sili lea mo le puleaina o tagata tuai.

O le mafuaʻaga lea ua tuʻuina atu ai le mafaufau o le taʻitaʻi o tagata fou ma tagata tuai e iloa galuega ma mea o loʻo tuʻuina atu e le kamupani, ma o le tuleia o faʻamatalaga i aso uma e faʻateleina ai le fegalegaleaiga i le va o tagata fou ma tagata tuai ma le kamupani i le WeChat marketing galuega, ma le fautuaga a kamupani faʻasalalau faʻasalalau e tagata tuai e iai le maualuga o le liua, ma o tagata fou e mafai ona aumaia o ni vaega saʻo o tagata.

4. Laasaga XNUMX: Fa'alauiloa atoatoa

WeChat faalauiloa faalauaitele e tatau ona atoatoaFa'alauiloa Upega Tafa'ilagi, WeChat e mafai ona faʻamaeʻaina galuega uma mo atinaʻe mai suʻesuʻega maketi i auaunaga faʻatau ma faʻatauga e tatau i pisinisi uma ona faʻalauteleina a latou faʻamatalaga WeChat, faʻaalia QR code e mafai ona faʻaalia ai QR code, ma fautuaina nofoaga e mafai ona fautuaina e tatau O le sili atu ona atoatoa o le lelei.

E faʻafefea ona faʻaogaina e le au faʻatau laiti ma feololo le maketi WeChat?

  • WeChat ua na o se tulaga;TaobaoO le ki i le WeChat maketi faʻataʻitaʻiga o faleoloa i luga ole laiga o le auala tatou te faia ai le maketi i luga ole laiga.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faasoa "E faʻafefea ona faʻaogaina e le au faʻatau laiti ma feololo le maketi WeChat?" Taobao Online Store WeChat Marketing Model" o le a fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-17401.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga