Le fua faatatau sili o fefaʻatauaʻiga totogi ma fefaʻatauaʻiga saoloto: Taobao totogi ma fefaʻatauaiga saoloto

TaobaoO le a le vaega talafeagai masani o fefa'atauaiga totogi mo faleoloa (e aofia ai le Tmall)?

Afai i totonuE-fefaʻatauaigaO le tulaga e to'aitiiti tagata asiasi saoloto, ma o le tele o feoaiga e sau mai fa'alauiloa totogi.

E taua tele le talanoaina o lenei fesili.

E faʻapea foʻi, i le feagai ai ma faʻafitauli, e le mafai ona tatou talanoaina le tasi-tele-tutusa-uma, ae vaʻaia tulaga eseese e iloilo.

Le fua faatatau sili o fefaʻatauaʻiga totogi ma fefaʻatauaʻiga saoloto: Taobao totogi ma fefaʻatauaiga saoloto

O le fesili pe fia le tele o fefaʻatauaʻiga totogi a Taobao faleoloa e sili atu ona talafeagai, lea e mafai ona talanoaina mai itu e lua:

  1. I le tasi itu, e faalagolago i le tulaga o loo i ai nei le faleoloa, o se faleoloa fou poo se faleoloa tuai?O le a le tulaga o faleoloa?
  2. I le isi itu, e faʻalagolago foi i le aʻafiaga o fefaʻatauaiga totogi lava ia.

Va'ai pe o faia e le faleoloa le fefa'ataua'iga totogi

Se'i ou pa'i atu i le manatu muamua.

O ituaiga faleoloa eseese e eseese vaega o feoaiga totogi.

Afai o se faleoloa fou faatoa tatala, o le talaaga o le faleoloa e matua maualalo lava, ma o le vaega o totogi o fefaʻatauaiga e fai si tele, tusa lava pe oʻo i le 80%, e masani lava.

Talu ai o se faleoloa fou, afai e te le faʻaaogaina, aua le faʻaseseina nisi tagata e "faʻagaoioia" e ala i luga o nofoaafi faʻalauiloa.

E faigata mo faleoloa fou ona ola i luga o feoaiga saoloto na o ia

E ala i le fa'alauiloaina o nofoaafi e tutusa ma se "vave" mo le fa'atupulaia o faleoloa.

e tutusa maDouyin fai"dou+" galue i .

I le tulaga muamua o le faleoloa fou, i le tulaga o le "tasi le mativa ma le lua paʻepaʻe" i itu uma, e mafai ona e faʻaogaina le nofoaafi e vave.alavaiE mafai ona vave maua le faʻavasegaga, puʻeina le fefaʻatauaʻiga, faʻaputuina le fefaʻatauaʻiga o le faleoloa fou, faʻateleina le lauiloa, ina ia faʻateleina le faʻatau ma malepe i le tulaga!

Aisea na tapunia ai le faleoloa fou ina ua le atoa le 3 masina talu ona tatalaina?

O le a matou iloa e tele faleoloa e tapunia i totonu o le tolu masina talu ona tatalaina.

O le mafuaʻaga o le leai o se taʻavale, leai ni fefaʻatauaiga, ma leai ni faʻamatalaga lelei mo se taimi umi.alavaiOle aofa'i ole a tapunia ioe!

Ona o le faamoemoega o le tatalaina o se faleoloa i luga o le initaneti o le maua lea o tupe, pe a iloa e tagata o le tupe e tatala ai se faleoloa Taobao e le o matua aoga, pe leai foi se faamoemoe e maua ai se tupe, e le mafai ona latou pipii i ai.

I le faaiuga, e mafai ona ou mapuea e faapea "o le mea e sili ona lelei, ma o le mea moni e matua paʻu"...

Ae afai o nei tagata ua aʻoaʻoina e faʻaoga ma o le a faʻaogaina le nofoaafi e faʻalauiloa ai, atonu e matua ese lava le tulaga.

O le a le vaega talafeagai o le totogi o le faleoloa tuai?

Mo faleoloa tuai, afai e sili atu i le 10 le aofaʻi o fefaʻatauaiga i masina taʻitasi, e le tatau ona maualuga tele le aofaʻi o fefaʻatauaiga totogi.

E masani ona fautuaina ia i totonu o le 30% o le faʻatauga o le faleoloa atoa.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o se faleoloa e maua i masina taʻitasi le 15, o le averesi o totogi faʻalemasina e masani ona le sili atu i le 5.

Aisea ua tupu ai lenei mea?

O le mafuaʻaga e le o mafaufauina ai le aofaʻi o fefaʻatauaiga totogi i le amataga ona e leai se mea i le amataga ma e le mafai ona manatu tele.
Muamua, e tatau ona e teu faʻafaigaluega ina ia mafai ai ona ola le faleoloa.

A maeʻa le aofaʻi o faʻatauga masina e 10+, e te le toe mafaufau i le tuputupu aʻe o le faleoloa, ae o le tupe mama.

O fefa'ataua'iga totogi e fa'alagolago i le tupe mama o le oloa

Ma, o le tupe mama o le tele o oloa e masani lava e le sili atu i le 50%, ma o le tupe mama o le tele o oloa e tusa ma le 30%, pe itiiti ifo foi i le 30%.

I le taimi nei, afai e tele naua le tau o taavale totogi, e leai lava se tupe.

E le gata i lea, o loʻo fai mai o le tele o fefaʻatauaiga totogi e tele naua, lea o le a aʻafia ai foʻi le tufatufaina atu o fefaʻatauaiga masani.

Ioe, e le o faʻamaonia lenei mea, ua naʻo se "tala"!

O le mea moni, o le fesili autu o le faia pe leai se tupe.

Afai o le faʻalauiloaina o totogi e mafai ona aumaia moni ai tupe mama i le faleoloa, tusa lava pe i ai pe leai foi se suʻesuʻega faʻasalalau, o le isi lea malo.

O le mea lea, mo faleoloa faʻatau masina e itiiti ifo i le 10, e masani lava e le manaʻomia le mafaufau i le aofaʻi o fefaʻatauaiga totogi, ma e mafai ona sili atu i le 50% poʻo le 80%.

Mo faleoloa faʻatau masina e sili atu i le 10, e manaʻomia ona tatou pulea le aofaʻi o fefaʻatauaiga totogi, aua e le mafai ona tatou vaʻavaʻai i faʻatau, ae mafaufau foi i le "tau".

I le faaopoopo atu i le iloiloina o tulaga masani eseese o le faleoloa, e tatau foi ona mafaufau i le aafiaga o faasalalauga o feoaiga totogi.

O nisi faleoloa e maualuga tele le faʻatauga o fefaʻatauaiga, ae o le totogiina o fefaʻatauaiga o loʻo i ai se vaega tele, ae e le manaʻomia ona mafaufau i ai, ona o le maualuga o le tupe mama, o le totogi o fefaʻatauaiga lava ia e le leiloa.

O le mafuaʻaga tatou te pulea ai le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga totogi i luga o le mafaufau lea i le mataupu o tupe mama, aua o fefaʻatauaiga totogi (pe a fai o se faʻasalalauga tuusaʻo nofoaafi) lava ia e masani ona faigata ona maua saʻo tupe mama, ma e masani ona faʻatau faʻatau ma natia. fefa'ataua'iga i totonu o le faleoloa atoa, po'o tagata fa'atau tuai, fa'aputuga e maua ai tupe mama.

O nisi o oloa totogi fa'alauiloa auala e lelei

Mo nisi oloa, fa'alauiloa totogi lava ia e lelei le fa'atinoga.

Ua ou vaai i le tele o oloa, o le nofoaafi lava iaFuafuaga o gaosigaE maualuga tele, e mafai ona oʻo i le 3.0 pe sili atu, pe sili atu foi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai matou te galulue faʻatasi ma nisi o oloa, o le totogiina o fefaʻatauaiga o nofoaafi e mafai ona oʻo atu i le 6.0 poʻo le 8.0, o lea e le manaʻomia ai ona mafaufau lenei ituaiga o oloa i le aofaʻi o fefaʻatauaiga totogi.

Mo oloa faʻalauiloa nofoaafi tuusaʻo e le maua ai tupe, o le mea e tatau ona mafaufau i ai pe faʻafefea ona faʻateleina le fua o feoaiga e aunoa ma le leiloa o tupe.

Talu ai ona o le faʻalauiloaina o totogi e le maua ai se tupe, o le faleoloa atoa e matua aoga lava.

Afai o lau taavale-thru lava ia e le o leiloa se tupe, e tatau ona e matua naunau e fai faʻasalalauga totogi ae nofo i le taimi e tasi.

Aua nei misia le avanoa, e le toe foi mai le taimi!

Aua e te vaʻavaʻai i faʻamatalaga o le nofoaafi lava ia, ina ia aua neʻi misia le avanoa ma aua neʻi faʻamalosi e faʻateleina tupe teufaafaigaluega.O le i'uga, ua leai se mea o faia e le faleoloa ma e le mafai lava ona sosolo i totonu o le fagu...

E le gata i lea, e aunoa ma se oloa, e mafai ona maua se tupe mama tumau i taimi uma, afai e iai, e mautinoa lava o le a maua e le tupulaga.

O lea la, ina ia aua ne'i tuliloa mai au tupulaga, e tatau ona e tamo'e vave... E i ai le isi tulaga, o nisi o faleoloa tuai, po o "'oa tuai" ua leva ona tuu.

E tele mafua'aga, e pei o soliga, e pei o le tauvaga fa'avasegaga e malosi tele,SeoE le mafai ona fa'atuputeleina feoaiga fa'aola fuala'i.

Afai e te faʻaaogaina faʻasalalauga totogi, e mafai ona e aumaia i totonu o fefaʻatauaiga ma faʻatautaia fefaʻatauaiga.

O le taimi lava e taofi ai le nofoaafi, pe a maeʻa se vaitaimi, e mafai ona "mate" le faleoloa ma o le a leai se fefaʻatauaiga poʻo fefaʻatauaiga.

Mo lenei ituaiga faleoloa, e tatau ona tausisi i auala totogi.

O fefa'ataua'iga totogi e mafai ona maua fa'a 10 taimi e sili atu nai lo le fa'atau fua

I le faaopoopo atu i le tala patino a Douyin ma uo e sili atu i le 100 miliona tagata mulimuli, o le aofaʻi o Douyin tagata mulimuli i le tele o pisinisi i le taimi e tasi e sili atu i le 400 miliona tagata mulimuli, ma o le tala e lata i le 20 tagata mulimuli.

(O le mea moni, o latou lava poto masani i le faia o tala Douyin e mafai foi)

O le latou taunuuga lea i le tausaga talu ai, ae o le tausaga nei ua latou fiu i lenei ala, ma ua tau le mafai ona latou faia se taumafaiga i le siitiaina o tagata fiafia.

E le faapea e le mafai ona e maua se tupe, e mautinoa lava e iai le avanoa e maua ai tupe e ala i le faia o se Douyin account, ae o le faia o tupe e ala i le faʻagesegese faʻateleina o tagata fiafia e le mautu ma e manaʻomia ai le fatufatuga faifaipea.

Latou te faʻalagolago i le faʻaaluina o tupe, i luga o soʻo se tulagaFa'alauiloa Upega Tafa'ilagiPau lava lena, o fefaʻatauaiga totogi e mafai ona maua 10 taimi sili atu nai lo le faʻatau fua (o le mea lena).

I le fonotaga a le kamupani i le lua aso talu ai, na latou faia ai se iloiloga o latou lava:

  1. I le taimi ua tuanaʻi, o mea fou i totonu o le 70%, ma o le a pa'ū i le 30% i le lumanaʻi, ma o le a tatou le faia ni mea fou tetele, ae naʻo le faʻaleleia o le lotoifale.E tatau i taʻitaʻi taʻitaʻi uma ona aʻoaʻo e faʻaalu le tele o tupe ma faʻaalu le tele o taimi e suʻe ai ni suiga tetele i fafo.
  2. Aua e te mafaufau e uiga i le maketi e manaʻomia oe lava.O faʻamatalaga o le manaʻoga maketi e tatau ona faʻavae i luga o faʻamaumauga a tupulaga, ina ia mafai ai le faʻamaoniga a tupulaga 0-1.
  3. I aso ua tuanaʻi, sa tele naua a latou manatu ma faʻaalu le tele o taimi e mafaufau ai i ai.

(O le tusiaina o nei otootoga, latou te iloa foi e le talitonuina. Ae o se ata moni lava)

Ou te le iloa pe toafia tagata e mafai ona malamalama i le uiga o loo i tua?

  • O le tau o mea fou e maualuga tele, e pei o le tagata muamua na alu i luga o le mauga, e tata fafie ma laau.Ae o le tagata lona lua ma le lona tolu, na o le mulimuli i tulagavae o le tagata muamua ma savali i luma.
  • Faʻaitiitia le lamatiaga, faʻateleina fua o manumalo, ma faʻatino i le fua.
  • Pe a faatusatusa i faiga faapisinisi, o le si'itia i luga e ala i fefa'ataua'iga totogi e sili atu ai le fa'atauga faapisinisi.

E ui lava o fefaʻatauaʻiga totogi e mafai ona maua 10 taimi ole fefaʻatauaʻiga ole SEO, o le faʻamoemoe e tatau ona faia lelei le fua o le gaosiga o ROI.

E fa'afefea ona fuafua le fua faatatau o le gaosiga?Kiliki le so'oga i lalo e va'ai ▼

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) fa'asoa "Le Fa'atatau Sili o Ta'avale Totogi ma Ta'avale Sa'oloto: Le So'otaga i le va o Taobao Totogi ma Ta'avale Sa'oloto", lea e fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-2096.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga