E fa'afefea ona fa'atautaia lelei e se tagata fou le Weibo? Aotelega ma fefa'asoaa'i o manatu aoga e 12 ile fa'agaioiga Weibo

E tatau ona va'ai! E fa'afefea ona vave tula'i mai se tagata fa'atautaia Weibo fou? 12 fesoasoani aoga ua faʻaalia! 🚀🔓

🚀Mana'o e tula'i vave i luga ole Weibo? O lenei taʻiala e tatau ona faitau e aʻoaʻoina oe 12 togafiti e faʻaalia ai mea lilo o le poto aoga! Sau e maua lau mealilo i le manuia!

O le Weibo e mautinoa lava o se tulaga le iloa i totonu o faʻasalalauga uma, ae e matua maualuga lava le gafatia tau tupe.

Afai e faia lelei, o le tupe a Weibo e mafai ona taia le taualuga.

E fa'afefea ona fa'atautaia lelei e se tagata fou le Weibo? Aotelega ma fefa'asoaa'i o manatu aoga e 12 ile fa'agaioiga Weibo

Aotelega ma fefa'asoaa'i o manatu aoga e 12 ile fa'agaioiga a Weibo

12 upu auro e uiga i le faagaioiga Weibo. O se aotelega lea o manatu fa'atinoga fa'apitoa na ou fa'aputuina i luga o le 10 tausaga o le Weibo.

  • O lenei blog post o loʻo aoteleina ai manatu faʻapitoa o le Weibo faʻagaioiga, lea e fetaui lelei mo tagata fou e aʻoaʻoina. O le tusiga o loʻo faʻaalia ai le poto masani o le Weibo faʻaogaina ma nisi o tomai faʻaoga Weibo.
  • Pe o oe o se tagata fou faatoa amata faʻatautaia Weibo, poʻo se tasi o loʻo faʻatautaia Weibo mo sina taimi ae manaʻo e faʻaleleia le gaioiga o le gaioiga, e mafai ona e mauaina mea taua i lenei tusiga.
  • Fa'anatinati ma fa'asaoina lenei fa'asalalauga blog ina ia mafai ona e fa'aogaina pe a mana'omia!

Ia, sei ou faasoa atu ia te oe ni lesona taua tele:

  1. O le code passcode a Weibo o loʻo toe faʻasalalau ma faʻamatalaga.Na ou iloa o aʻu mea na maua ai le tele o fefaʻatauaiga ma tagata fiafia, faʻafetai uma i le tele o retweets ma faʻamatalaga. Afai ou te taulai atu i le fatuina, e mafai ona vave tuputupu ae o'u soo.

  2. O le togafiti i le fa'asalalauina o le i ai lea o le maualuga maualuga o fa'amatalaga aoga.E pei lava o lenei feʻau, o le tele o faʻamatalaga aoga o loʻo i ai, o le maualuga foi lea o le tele o le faʻasalalau.

  3. Ole togafiti ile fa'amatalaga ole fa'atumauina o mea autu.SuiTasiO nisi tagata e faitioina isi, e pei o le talanoaina o aia tatau a tamaitai, puipuia o taifau, ma isi, po o le faitioina o se tagata lauiloa. O mataupu fa'apenei e maua mai ai le tele o fa'amatalaga.

  4. Ua tele naua retweets ma faamatalaga, o le feʻau o le a ulufale atu i fefaʻatauaʻiga lautele ona fautuaina lea e Weibo.

  5. Ole autu ole filifiliga mo Weibo e tatau ona lapopoa ma lautele.Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻasoa faʻamatalaga aoga ile auala e fai ai se galuega lelei ile Weibo ile luga ole Weibo platform o le a oʻo atu i le lautele lautele. Ae afai e te faʻasoa faʻamatalaga faʻamago niche, o le a faigata ona faʻafefealavaitele.

  6. Afai o Weibo e na'o mea mamago ae leai ni uiga, o le a'afiaga tau tupe o le a averesi. O le mea pito sili ona taua i le fa'atupeina o Weibo o le tagata moni lava. Talu ai o Weibo o se fa'avae moni o le olaga, e sili atu ona faigofie le fa'atupeina o le tagata o lo'o i ai se lagona o le i ai.

  7. I galuega a Weibo, e le mana'omia le tulituliloaina o fegalegaleaiga maualuga mo fe'au uma. Aua afai e te lafoina se faʻasalalauga, e masani lava e te le manaʻomia le tele o fegalegaleaiga, naʻo tagata faʻatau filemu.

  8. O le Weibo o se tulaga fa'apalepale. Muamua na taʻua i luga ole Weibo platform e pei ona faia e isi faʻavaeFa'alauiloa Upega Tafa'ilagi, lea o le a mafua ai ona faʻaitiitia fefaʻatauaiga o mataupu, ae o lenei tulaga ua seasea. O le mea lea, e mafai ona faʻatonu tagata faʻaoga i isi faʻavae.

  9. O le Weibo o se fa'avae e mafai ona fa'aoga mo galuega tumaoti, ma o le fua faatatau o le liua o le Weibo private domain e matua maualuga lava. Talu ai ua i ai le afa o le vaega tumaoti i luga o le Weibo platform, o tagata faʻaoga e sili atu ona faʻatuatuaina.

    E fa'afefea ona fa'atautaia lelei e se tagata fou le Weibo?

  10. O le mea pito sili ona faigata i le Weibo o le amataga malulu, atonu o le vaega pito sili lea ona luʻitau o tulaga uma, o lona uiga, o le faigata o le mauaina o le 5000 muamua. Talu ai e leai se malulu amata feoaiga, e faigata mo le auina atu o feʻau ma faʻamatalaga e oʻo i se tulaga maualuga.
  11. O le mea lea, mo tagata fou, suʻe se taʻiala faʻapitoa pe saili ni nai uo poto masani帮你O la latou tala na aumai ai ia i latou le faitau afe o tagata fiafia, ona amata lea ona latou fatuina na o latou lava, ma e leʻi umi ae maua le fiasefulu afe o tagata fiafia.

  12. E tatau ona tuueseese le anotusi o fefaʻatauaiga a Weibo ma mea tau tupe. E mama lava lenei savalialavaiTele anotusi, fa'atali mo tagata uma e tu'uina atu ma le naunautai.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) fa'asoa "E fa'afefea ona fa'atautaia lelei e le au fou le Weibo?" Aotelega ma fefa'asoaa'i o manatu aoga e 12 ile fa'agaioiga a Weibo", o le a fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-31365.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga