מדריך מאמרים
חלק מהגולשים ברשת אמרו שכאשר התחברו לאחרונה לטלגרם , הם גילו שעליהם לפתוח חשבון טלגרם חדש, וכל ההגדרות הקודמות שלהם נעלמו...
- גילו שכל חברי טלגרם נעדרים...
אז האם טלגרם תמחק אוטומטית חשבונות שלא התחברו במשך זמן רב?
- כן, אבל כדי שכדי למנוע מחיקת חשבון הטלגרם שלךניתן להגדיר את הזמן למחיקה וביטול אוטומטיים של חשבונות.
חשבון טלגרם מוחק אוטומטית הגדרות חשבון איך לפעול?
גרסת מחשב של טלגרם: הגדרות ← פרטיות ואבטחה ← שמירת חשבון ← תקופת שמירת חשבון:
- 1 个 月
- 3 个 月
- 6 个 月
- 18 个 月
- 24 个 月

עליך להתחבר לפחות פעם אחת במהלך תקופה זו, אחרת חשבונך יימחק ותאבד את כל רשומות ההודעות ואנשי הקשר.
מה קורה אם אני מוחק את חשבון הטלגרם שלי?
כל הנתונים שלך יימחקו מהמערכת של טלגרם: כל ההודעות, הקבוצות ואנשי הקשר המשויכים לחשבון שלך יימחקו.כלומר, אנשי הקשר שלך עדיין יכולים לשוחח בצ'אט בקבוצות שאתה יוצר, ועדיין יש להם עותק של ההודעות שאתה שולח להם.אז אם אתה רוצה לשלוח הודעות שיכולות להיעלם ללא עקבות, נסה את טיימר ההשמדה העצמית של טלגרם.
סגירת חשבון טלגרם היא בלתי הפיכה. אם תירשם שוב, תופיע כמשתמש חדש, וההיסטוריה, אנשי הקשר או הקבוצות שלך לא ישוחזרו. אנשים שאנשי הקשר שלהם כוללים את מספר הטלפון שלך יקבלו הודעה. המשתמש החדש יופיע כשיחה נפרדת ברשימת ההודעות שלו, והיסטוריית השיחות שלו עם משתמש חדש זה תהיה ריקה.
כיצד לאחזר את ההתנתקות האוטומטית של טלגרם?
שחזור חשבון טלגרם שנמחק זה כמו יצירת עותק חדש של מפתח שאבד.
להלן השלבים:
- ראשית, גשו לחנות Google Play או App Store כדי להוריד ולהתקין את Telegram.
- לאחר פתיחת האפליקציה, הזינו את קידומת המדינה, או בחרו את המדינה שלכם ישירות בסרגל החיפוש.
- לאחר מכן הזן את זה שאתה עדיין משתמש בו.מספר נייד.
- טלגרם ישלח סט בקרוב.码 码מלאו אותו במדויק.
- לאחר מכן המערכת תבקש ממך להזין את שמך.
- לאחר השלמת התהליך, היכנסו לתפריט ההגדרות.
- בשדה שם המשתמש, הזן שוב את שם המשתמש הישן של החשבון.
בדרך זו, תוכלו להפעיל מחדש את חשבון הטלגרם שנמחק בעבר, כאילו נותנים לו חיים שניים.
עם זאת, שימו לב שכל היסטוריית הצ'אטים הקודמת נמחקה לחלוטין, ומצב החשבון הוא למעשה התחלה חדשה לגמרי.
מדוע טלגרם מתנתקת אוטומטית מהחשבון שלי?
טלגרם אינו ארגון מסחרי וטלגרם לוקחת שטח דיסק ברצינות רבה.אם תפסיק להשתמש בטלגרם ולא היית מקוון במשך שישה חודשים לפחות, החשבון שלך וכל ההודעות, המדיה, אנשי הקשר וכל שאר הנתונים המאוחסנים בענן הטלגרם יימחקו.
אתה יכול לשנות את פרק הזמן המדויק שהחשבון הלא פעיל שלך משמיד את עצמו בהגדרות.
באפליקציית טלגרם לנייד, עבור אל הגדרות ← פרטיות ← התנתק אוטומטית מהחשבון שלי ← זמן התנתקות אוטומטית מהחשבון לאחר חוסר פעילות ממושך:
- 1 个 月
- 3 个 月
- 6 个 月
- 18 个 月
- 24 个 月
ברירת המחדל היא שישה חודשים, אך ניתן להגדיר את הקצר ביותר לחודש ואת הארוך ביותר לשנתיים.

משתמשים רבים גילו שחשבונות הטלגרם שלהם נמחקים אוטומטית , בדרך כלל מהסיבות הבאות:
- אם לא התחברת לחשבון במשך תקופה ארוכה, המערכת תקבע שהחשבון אינו פעיל.
- הפעלה תכופה של מנגנוני בקרת סיכונים, כגון מספר רשומות CAPTCHA שגויות או כניסות חריגות.
- שימוש במספר סלולרי לא יציב (במיוחד מספר 86+ מסין היבשתית) עלול למנוע ממך לקבל קודי אימות, ולהפוך את אימות החשבון שלך לבלתי אפשרי.
ברגע שחשבון נמחק אוטומטית, לעתים קרובות קשה מאוד לשחזר אותו, במיוחד בסין.
הפתרון הישיר ביותר הוא להשתמש בחשבון שמספק Account Planet :
למה לבחור ב-Account Planet?
- מספר מוצר מוגמרניתן להתחבר אליו מיד לאחר הרכישה, ובדרך כלל מגיע עם קשירת דוא"ל ואימות דו-שלבי לאבטחה משופרת.
- מספר ישןיש לו תקופת רישום ארוכה, יציבות גבוהה, והוא מתאים לשימוש ארוך טווח, במיוחד עבור פעולות קהילתיות.
- מספר אצווה:מַתְאִיםמסחר אלקטרוניעבור מוכרים וצוותים חוצי גבולות, הוא תומך בניהול חשבונות מרובים, ומשפר את היעילות.
חשבונות ב-Account Planet עוברים סינון קפדני ובדיקות בקרת סיכונים כדי להבטיח שימוש יציב לטווח ארוך. בהשוואה לערוצים מקוטעים, הוא תומך ב- Alipay ו- WeChat Pay , מציע משלוח אוטומטי עם כספים המגיעים תוך דקות, ומספק תמיכה מקיפה לאחר המכירה.
👉 אנא לחצו על הקישור למטה כדי להירשם לחשבון Planet ▼
לחצו על הקישור למטה לקבלת מדריך מפורט על רכישת חשבון טלגרם ▼
אני מקווה שהמאמר "מדוע טלגרם מוחקת את החשבון שלי באופן אוטומטי? כיצד לשחזר חשבון טלגרם שנמחק אוטומטית" שפורסם בבלוג של צ'ן וייליאנג ( https://www.chenweiliang.com/ ) יהיה לעזר עבורכם.
אל תהססו לשתף את הקישור למאמר הזה: https://www.chenweiliang.com/cwl-1926.html

