E mafai e Pinduoduo ona swipe lana lava lisi o faleoloa?Taobao ma Pinduoduo Natural Traffic Mechanism

Talu ai nei, na suʻesuʻe ai e uo le faʻagaioiga a Pinduoduo ma fesili i tagata atamamai mo se fautuaga. Na latou talanoa e uiga i mataupu faavae o le faiga faʻafefe a Pinduoduo. Na matou tuʻufaʻatasia maTaobaoIna ua uma ona faia se faʻatusatusaga, na ou faʻamaonia ai e leai se aoga o le fufuluina o poloaiga a Pinduoduo. O le a ou lafoina se auiliiliga auiliili mo lau faʻamatalaga. E le sa'o, fa'afeiloa'i talanoaga.

E mafai e Pinduoduo ona swipe lana lava lisi o faleoloa?Taobao ma Pinduoduo Natural Traffic Mechanism

Muamua lava, o faiga su'etusi a Taobao ma Pinduoduo e matua mamana.O le a fa'aigoaina pea oe e le faiga e fa'atatau i le ala amio a le tagata fa'aoga. Afai lava o oe o se pulumu fa'apolofesa, e le mafai lava ona e sola.

Aisea la e faalagolago ai le toatele o tagata i le swiping poloaiga e maua ai le manuia i Taobao?SeoSu'esu'e feoaiga, Pinduoduo e le fesoasoani tele? E mafua ona o le faʻavae o le faʻavae o fefaʻatauaiga e lua e eseese.

Taobao auala fa'asoa fa'atau

Taobao e faʻavasegaina fefaʻatauaiga e faʻavae i luga o faʻamaumauga. Pe a lelei le gaioiga o se oloa (fuainumera o le liua, kiliki-e ala i le fua, aoina ma le faʻatauga, ma le iloiloga pe a uma le faʻatau), o le a maua e le faiga se togi maualuga. O le maualuga o le sikoa, o le tele o fefaʻatauaiga o le a avatu ia te oe.

Ae o loʻo i ai se vaʻaiga iinei, o lona uiga, e faʻasesēina e le au faʻatau le faiga e ala i le kopi ma faʻaoga swiping poloaiga e faʻaleleia ai faʻailoga taua e pei o le suiga o le suiga ma le viia, ina ia mafai ai e le polokalama ona togi maualuga.

I le aluga o taimi, e toʻavalu tagata faʻatau mai le sefulu ua aveaE-fefaʻatauaigaMalamalama masani i gaioiga.

Pinduoduo anti-cheating mechanism

Ae a oo mai i le Pinduoduo, e foliga mai e le aoga. O le tele o tagata faʻatau e le mafai ona faʻatupuina feoaiga tusa lava po o le a le faigata latou te fufuluina oka. , ma i le taimi lava e tasi, e mafai ona iloa ai le tele o tagata faʻatau pulumu. , E foliga mai e le mamafa le faʻasalaga e pei o Taobao, ae naʻo le le tuʻuina atu ia te oe o fefaʻatauaiga. E masani ona ia poloka au iloiloga aua na te iloa o na e pepelo. Afai e te le usiusitai pea ma faaauau pea ona swipe malosi, o le a ia lokaina oe i se potu pogisa.

O le a le fa'amoemoega talafeagai o Pinduoduo? Na'o lou mana'o e te susunuina tupe ma faiInitaneti Maketisiitia, pasiFa'alauiloa Upega Tafa'ilagiAfai e mafai ona tupu matagofie ma moni, o le a tuʻuina atu ia te oe fefaʻatauaiga masani SEO. Ae o le manatu e tatau ona sili atu lou totogi ia te ia. E le mafai ona e pei o le tele o pisinisi laiti i Alibaba e le tuʻuina atu se mea. Pe a naunau tagata faʻatau i luga o se faʻasalalauga e fai faʻamaumauga, o le a latou faʻaalu se tupe itiiti i le faʻalauiloaina. Alibaba o se lesona na aʻoaʻoina mai le taimi ua tuanaʻi. E faia e Pinduoduo lenei mea e maua ai le tele o tupe mai tagata faʻatau.

O lenei gaioiga e faia ma le matagofie e Pinduoduo, ae e le o malamalama Ali i lenei mea moni? Aua foi, e tele naua ana inisinia totogi maualuga, o lea e le tatau ona avea lenei tomai ma faafitauli, ou te le iloa pe aisea.

Talu ai e faʻamalosia e Pinduoduo le au faʻatau e susunuina tupe, aisea e leiloa ai le tele o tupe a le faʻavae? E tatau ona faʻamalamalamaina faʻavae, aua o loʻo feagai Pinduoduo ma se tagata sili ona malosi - Alibaba.

O le faavae o le tulai mai o Pinduoduo lava ia o le vaega o tagata faatau laiti ua tuulafoaia e Alibaba. Ua matitiva tele i latou. E tasi le Uniqlo i luga o Tmall e aoga i le 10,000 tagata faatau laiti. Ina ia tau faasaga i le au sauai, e na o le tasi lava le auala: fesoasoani, ma o le tulaga e faailoa mai ai se tele numera o lauiloa lauiloa I le taimi lava e tasi, e mafai ona fesoasoani i tagata faʻatau e ala i lenei auala e aunoa ma le leiloa o tupe?

E le gata i lea, o loʻo i ai le tele o faʻalavelave i Pinduoduo, e pei o le suia o faʻatauga, faʻatau oloa siʻitia, aoina faʻatau i luga o isi faʻavae ma isi gaioiga faʻaʻoleʻole.

O lea la e foliga mai ua sili atu le numera o tagata faʻaoga i luga ole Alibaba ma ua avea ma faʻasalalauga e-commerce sili ona tele i Saina, ae ou te le iloa pe o le a le umi e mafai ona tumau i tau maualalo ma fesoasoani, ma o le a le mea e tupu pe a uma.

O le mea lea, i le avea ai ma tagata faʻatau, aʻo leʻi faʻalauiloaina soʻo se faʻavae, e tatau ona tatou iloa le mafuaʻaga ma malamalama i le faʻavae autu, ina ia mafai ai ona tatou faʻaalu se tupe itiiti.

O le Pinduoduo o se ta'iala fa'asoa fa'asoa fa'asoa lea e fa'atino moni ai le faitau afe o tagata. O le faʻavae autu o le algorithm e tutusa ma se faʻasologa o Taobao. E tatau ona mafai ona maua le faiga e tetee atu ai i le taufaa'ole'ole e ala i le tulituliloaina o le auala e fa'aoga ai ma fa'aauauina le tau. Mai lenei vaʻaiga, o le faʻaogaina o faʻamatalaga faʻamatalaga a Pinduoduo e mafai ai ona sili atu le "saʻo".

Na fesili tagata Netizen:

  • O loʻo faʻataʻitaʻiina e se uo le vai o Pinduoduo ma faʻaalu tupe i luga o le faʻasalalauga i luga o le initaneti, ae e le mafai ona oʻo mai le taʻavale.Pe ona o le tupe e laʻititi?
  • E auina atu e se paaga 150-200 faʻasalalauga i aso uma, ae leai se faʻatau. E le tele ni kiliki, ma e fai mai foi e maualalo le faʻatau.
  • Ou te manatu e mafai lava ona avea o se mataupu faavae sili ona lelei, faʻapea foʻi ma uiga faʻapitoa o le oloa lava ia.

Tali:

  • Leai, matou te leʻi ausia le tuputupu aʻe lelei O le mafuaʻaga o le leai o se tuputupu aʻe lelei atonu e leʻi lelei le faʻaleleia o oloa muamua, e pei o iloiloga, tau, ata, faʻatauga, ma isi, aemaise lava le tau. O tagata Pinduoduo e e matua maaleale tau, pe atonu foi e le lelei le oloa.
  • Afai e te susunuina faʻasalalauga i Pinduoduo, o le ae mauaina ni faʻatonuga. Pulea le ROI ma faʻafaigofie tupe. O le mea autu o le suʻeina lea o le oloa saʻo.

O mea o loʻo i luga atonu e faigata tele mo tagata fou i le e-commerce e malamalama ai. Ia tatou faʻaaoga se faʻataʻitaʻiga e faigofie ona malamalama.

E-fefa'ataua'iga faiga fa'avae ma fa'atusa fa'atau

O le mea moni, i luga o soʻo se faʻavae, pe o le e-commerce poʻoala faʻasalalau fouO le faia o maketi i luga o le initaneti ma le faʻalauiloaina i luga o le Initaneti e pei o se potuaoga, o le faiga o le faiaoga, o le au faʻatau oloa o tamaiti aʻoga, o tamaiti aoga e lelei togi e nonofo i le laina pito i luma, ma i latou e leaga togi e nonofo i le laina pito i tua. E mafai foi ona nonofo fanau a tagata mauoa i le laina pito i luma.

Mo tamaiti fou, e le iloa e le faiaoga pe lelei ou togi pe leai, o lea e tu'u ai oe i le ogatotonu, afai e te lelei, e vave lava ona e manuia. O le mea lea ua i ai le "vaitaimi o oloa fou" ma le "vaitaimi lagolago faleoloa fou".

O tamaiti aoga i le laina pito i tua o ni tamaiti aoga matitiva ma e matua leai lava se avanoa. Na o le pau lava le auala o le suia o potuaoga. Talu ai e le mafai ona ou taʻalo ma oe, o le a ou le taaalo ma oe. O lea ua e vaʻai, o le tele o tagata e faia o le ipu auro muamua i luga o le tulaga fou o le tulaga tuai e le mafai ona faaauau pea ona faagaoioia.

O le mea moni, e faapena foʻi i le olaga, o le toʻatele o tagata e lē ō i le kolisi ma ni togi leaga, ae e muamua atu i iunivesite lautele nai lo tamaiti aʻoga lelei ma maua ai tupe.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) faasoa "E mafai e Pinduoduo ona swipe poloaiga mai la'u lava faleoloa?" Taobao ma Pinduoduo's auala masani feoaiga" o le a fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-1235.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga