E fia le tau e fa'asalalau ai ile Amazon ile aso?E lelei le fa'asalalauina o le sefulu tala i le aso?

Mo tagata faʻatau o loʻo faʻaogaina i luga o le Amazon platform, toetoe lava o tagata uma o loʻo tauivi ma faʻasalalauga faʻasalalauga. I le tasi itu, latou te popole i aiFa'alauiloa Upega Tafa'ilagiO le tau o faʻasalalauga, i le isi itu, latou te mananaʻo e faʻaalu le itiiti ifo o le tupe e maua ai le telealavaiAafiaga. O nisi na oo lava ina laga le fesili pe lelei le faaalu o le sefulu tala i le aso. O le a le tele e tatau ona e faʻaaluina i faʻasalalauga i aso uma pe a faʻaogaina i luga o le Amazon platform?

E fia le tau e fa'asalalau ai ile Amazon ile aso?

O le mea moni, e leai se tali numera atoatoa i lenei fesili. Eseese faleoloa oloa, eseese ituaiga, eseese tagata faʻalogo, eseese faʻatauInitaneti MaketiFuafuaga o le a taitai atu ai i le tele o tali. Afai la o lo'o e taumafai e iloilo pe mafai ona e ola i le na'o le sefulu tala i le aso, o le tali e le o se mea. O a la tulaga o loʻo faʻaaogaina i le taimi nei e suʻe ai pe iai ni tau e le manaʻomia? O le mea moni, mulimuli i laasaga nei.

E fia le tau e fa'asalalau ai ile Amazon ile aso?E lelei le fa'asalalauina o le sefulu tala i le aso?

E lelei le fa'aaluina o le sefulu tala i le aso ile fa'asalalauga Amazon?

Muamua, o le aofa'i o fa'aulufalega fa'aulufale o lo'o fa'atumauina i totonu o se vaega e mafai ona fa'atonutonuina, lea e mana'omia le fa'amalieina ma fa'ata'ita'iga o alamanuia ma ona lava mana'oga fa'atino. I se isi faaupuga, o tupe faʻaalu i faʻasalalauga faʻaalu e fesuisuiai i luga o le faʻavaeina o galuega masani Afai o lenei tupe faʻafaigaluega e sili atu le maualuga nai lo le averesi o pisinisi mo se taimi umi, o lona uiga o tupe maua e matua maualalo lava nai lo le pisinisi .

Lona lua, pe o fa'aola fa'aolaola fa'atasi ma fa'atauga fa'asalalauga. E mafai e le au fa'atau ona fa'ata'ita'i e ala i su'ega Afai e mafai ona maua se tupe fa'aopoopo o le 100 yuan e sili atu nai lo le 100 yuan, e mafai ona latou fa'ateleina tupe fa'aalu i luga o le fa'avae o lo'o iai pe a fa'atupula'ia fa'amanuiaga fa'aitiitiga, o lo'o i ai le atina'e i le tulaga o le fa'alauteleina i le taimi nei, o le a fa'aopoopoina le tele o tupe fa'afaigaluega e mafai ona maua ai tupe maua sili atu se'ia o'o i le tumutumuga o le fa'aitiitia o penefiti fa'atauva'a ma fa'atumauina le paleni.

Lona tolu, o le faʻaleleia o fuafuaga faʻasalalauga e tatau ona faia i le taimi moni I lalo o tulaga tutusa, e mafai e le au faʻatau ona maua le tau sili ona lelei e ala i suiga i le tau ma le paketi, ae o suiga i upu autu, fetuunaiga i ata ma tusitusiga, ma le faʻaleleia atili o. fa'ailoga oloa o le a i'u uma i suiga taua Suia le aofa'i o fa'atauga i se tulaga patino. O le taimi lava e maua ai se tu'ufa'atasiga sili atu ona lelei, e mana'omia ona fa'auma vave su'ega a'o fa'atonutonu tau o fa'asalalauga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tatalaina se isi vaega o faʻasalalauga ma seti le paketi tutusa e pei o le uluai faʻasalalauga faʻasalalauga e mataʻituina pe lelei le faʻataʻitaʻiga, ona faʻaoga lea i le taʻiala faʻasalalauga atoa.

O le mea lea, e tusa ai ma le fesili pe fia le tupe o loʻo faʻatupeina e Amazon i faʻasalalauga i aso taʻitasi, pe a faʻataunuʻuina laasaga e tolu o loʻo i luga, e mafai ona e faʻaauau le suʻega e suʻe le tulaga sili ona talafeagai.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) fa'asoa "E fia le tau e fa'asalalau ai ile Amazon ile aso?" E lelei le totogiina o le sefulu yuan i le aso mo faʻasalalauga? 》, fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-19010.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga