Mataupu tau Pisinisi i luga ole Initaneti: Ua uma le We-Media Dividend i le Fefaʻatauaʻiga E-pisinisi ma Fefaʻatauaʻiga i Fafo?

Talu ai nei, e masani ona ou faʻalogo i le aufaipisinisi o fai mai, "E matua faigata lava le amataina o se pisinisi i le taimi nei O le mafuaʻaga autu o le leai o se tufatufaga o fefaʻatauaiga ma o le tau o le mauaina o tagata faʻatau ua faʻatupulaia ma maualuga."

I la tatou vaai, o le tafe o se pelu matalua e mafai e le vai ona ave pe fuli se vaa.

O le mataupu o le vaitaimi ponesi o le fa'asoa fa'asoa mea'ai o lo'o soso'o mai, e tali tutusa lava ma mataupu fa'asaga i tua'oi na matou o'o i ai.E-fefaʻatauaiga, vitio pupuu, e tutusa lava, e le mafaitaulia pule oe laa i luga o le ponesi ma manatu sese latou te malolosi.

Mataupu tau Pisinisi i luga ole Initaneti: Ua uma le We-Media Dividend i le Fefaʻatauaʻiga E-pisinisi ma Fefaʻatauaʻiga i Fafo?

A uma le ponesi, e leai se mea ae na o fulufulu moa i soo se mea. Ou te faʻamoemoe o le a faʻapupulaina au oloa ma mea o loʻo i ai ma aua neʻi faʻafefeina e lenei ao alu.

O mataupu tau pisinisi o lo'o fa'atupuina le taimi fa'asoa o fa'ainitaneti

O se mataupu moni fa'afaigaluega:

I le amataga o le 2016, o nisi o le aufaipisinisi na faʻapipiʻi tupe i se ituaiga o meaʻai vave i Sisifo O oloa e masani lava o pizza, steak, salati, ma isi. laiti. O faleoloa taʻitasi e tusa ma le 50-100 sikuea mita ma e masani ona tatalaina i totonu o nuʻu i nofoaga o loʻo taulaʻi ai le CBD i ofisa ma ofisa, o le 'aiga i totonu o le pisinisi autu, ma o le tau mo le tagata faʻatau e tusa ma le 50.

I le taimi o le faʻafaigaluegaina, e naʻo le 5 faleoloa I lalo ifo o le afa tausaga, e toetoe lava 20 faleoloa faʻatautaia saʻo e fai si lelei, ma o le fua o faleoloa faʻatautaia saʻo na faʻatulagaina i le tolu pito i luga i Hangzhou . E tatalaina e le pule ni faleoloa fou pe a ia maua tupe Toeitiiti lava o faleoloa taʻitasi e maua, ma o le averesi o le taimi e toe totogi ai se faleoloa e tusa ma le tasi le tausaga.

I le masina o Iulai o le tausaga lava lea, na amata ai le taua o fesoasoani mo faʻasalalauga faʻapitoa e pei o Meituan, Ele.me, ma Baidu Waimai na oʻo atu ia te ia e faʻatagaina ana faleoloa e tatala faʻasalalauga e 7-6 yuan i le oka. O le maualuga sa i le Baidu Waimai O le fesoasoani na tuuina mai e le tulaga e oo atu i le 10 yuan i le oka. I lena vaitau valea, susualavaiE leaga le tau o le voluma.

O fefaʻatauaiga o luga ole Initaneti ile taimi ole ponesi e ofoofogia

Mo le taimi muamua, na lagona e le pule le malosi o fefaʻatauaʻiga i luga o le initaneti Sa i ai i taimi uma le faanatinati o poloaiga i le aoauli i aso uma Talu ai o le faleoloa na matua pisi lava i le vaitau maualuga, na ia faʻaititia le oloa SKU ma le lelei o oloa pa'u tele.

O le vaega o le ave i totonu o se faleoloa e tasi ua siitia mai le 10% i le sili atu i le 70%, ma o le saoasaoa o le tatalaina o faleoloa ua faatelevaveina Talu ai o le ave i fafo o le taulaiga autu, o manaoga o le pule mo faleoloa fou ua faaitiitia tele.

E leʻi mafaufauina, na siitia le pule KA o Meituan i Shanghai, ma na ia faʻaaluina foi le faitau miliona e tatala ai faleoloa e tolu i Shanghai. I le taimi lea, ua le mafai ona ia toe faalogo i fautuaga a ana uo lelei, ma toetoe lava o le kamupani uma na aafia i le ave i fafo.

Fa'ai'uga taimi ponesi luga ole initaneti

I le masina o Setema o le tausaga lava lea, na muta ai le taua o le fesoasoani, ma na faʻaititia foi le fesoasoani i le poloaiga na pa'ū mai le 9 yuan i le 6 yuan, ma mai le 4 yuan i le 4 yuan, poʻo le 2 yuan. Ma i le taimi nei, o se numera tele o KA (faʻatau oloa autu) na amata ona ulufale i luga o le tuʻuina atu o meaʻai, ma le faʻavae.Initaneti Maketi, ua fa'atupula'ia totogifuapauina o le tilivaina, ma ua mou atu le mea ua ta'ua o tufatufaga o taavale i le faaiuga o le 2016. E pei ona iloa mulimuli ane e tagata uma, i le amataga o le tausaga na sosoo ai, na maua ai e le Ele.me Baidu Waimai, ma i le 2018, na faʻatau uma ai Ele.me i Alibaba.

Ina ua mou atu le tufatufaga o taavale, na paʻu le kamupani ma faleoloa, ma o faleoloa na maua muamua na mafatia i le tele o tupe gau I le taimi nei, e le toe mafai ona toe foʻi i le faʻataʻitaʻiga muamua o meaʻai, ona o le manatu o tagata faʻatau, ua na o oe. faleoloa ave'ese. Talu ai o latou uma o faleoloa e faʻatautaia saʻo, o loʻo faʻateleina pea i latou i masina uma, ma o le faleoloa o Shanghai na leiloa tupe e leʻi atoa se tausaga ae leʻi gau le kamupani, ma sa faʻasaina le pule ona o ana aitalafu i le au faʻatau. maualuga.

I le taimi nei ua maeʻa le tala, o lenei mataupu e mafai ona faʻaalia ai le maʻaleʻale o le mea e taʻua o le fefaʻatauaʻiga o fefaʻatauaiga o loʻo alu i le taimi lava e faʻaaogaina ai ma e le mafai ona faʻamautu. O le mea e sili ona mataʻutia o le a mafua ai foi ona i ai le faʻailoga o le faʻailoga o le mana o le tulaga o lona lava gafatia, ma faia ai se mea sese matuia. O ia faʻataʻitaʻiga na tupu i le tele o ituaiga Taobao.

I se isi itu, o le taimi nei ua alu ese le tufatufaga o fefaʻatauaiga ma ua faʻagesegese tagata uma, atonu e le o se mea leaga e mafai ona e faʻagesegese le oloa, pulea lelei tagata faʻaoga, faia se galuega lelei i le toe faʻatau, ma fausia se faʻailoga lelei, lea. o le a sili atu le umi.

Fefa'ataua'iga i fafo ma vaitaimi ponesi tulaga fa'a-e-commerce

Vaevae taimi e eseese mai pisinisi i alamanuia, ma umi pe pupuu.

  • Fefa'ataua'iga i fafo e tatau ona sili ona umi, ua silia ma le 40 tausaga talu ona toe fuata'i ma tatala le avanoa e auai ai i le wto.
  • O le mafuaʻaga o le faʻaauau pea o le tuputupu aʻe ona o le atinaʻeina o fale gaosi oloa, mai le faʻasoa faigofie o tagata, i le faʻauluina o le alamanuia filifili, lagolago faʻatau oloa, ona faʻaleleia ai lea o tekinolosi.
  • Mai le OEM (fa'ameamea mama) i le ODB (atina'e tuto'atasi), ona o'o atu lea i le OBM (o ia lava fa'ailoga), galu ma lea galu, pe a mafai e atina'e ona tausisia le fa'aleleia o fale gaosi oloa, e mafai ona latou 'ai ni galu.

O tufatufaga e-pisinisi e matua umi lava, mai le vao i le Taobao brands i fusi fale gaosi oloa, ma mulimuli ane i ituaiga masani, ma ua toeitiiti atoa le 20 tausaga mo tupe faavae e ulufale atu i le maketi.

A maeʻa ona ulufale le tupe i le maketi, o vaega tetele e leai se avanoa mo aʻa, vagana ai e laʻititi ae matagofie ma faʻapitoa, poʻo vaega e le fiafia i ai tagata tetele.

O le a le umi o le taimi o tufatufaga o fa'asalalauga a le tagata lava ia?

Ole taimi ponesi mo fa'asalalauga a le tagata lava ia e sili atu ona puupuu:

  • Mai faʻasalalauga i Weibo ma WeChat faʻamatalaga aloaia, i vitio pupuu ma faʻasalalauga ola, ua faʻateleina foʻi ma sili atu ona lauiloa i aso nei.
  • I aso ua tuanaʻi, i le vaitaimi o ponesi a Weibo ma WeChat faʻamatalaga lautele, e toʻatele tagata masani na avea ma tetele Vs taimi-taimi, ae o le mea o totoe i le taimi nei o le faʻaputuina ma le faʻaputuina o tauvaga.O tufatufaga o vitio pupuu e sili atu ona vave ma suia i tausaga uma.
  • O le faasalalauga tuusao e puupuu atu nai lo le vitio puupuu. Na o ni nai masina na alu ai mai Luo Yonghao ia Liu Genghong, ona sosoo ai lea ma le filifilia o Sasaʻe. O lea ua lipotia mai o le filifilia o Sasaʻe ua faʻatapulaʻaina, ma le lumanaʻi atinaʻe e le iloa.

Matou te talitonu e manaʻomia e le Initaneti pisinisiFaʻalogo i taimi uma i le ponesi fou o fefaʻatauaiga ma ponesi oloa fou i tausaga taʻitasi, peiE-fefa'ataua'iga upega tafa'ilagi fa'avae fa'atonuga tau pulega manatu.

  • Sei vagana o oe o se tagata atamai, aua e te faʻatau i ou manatu Filifili se pisinisi faʻapitoa, galue malosi mo ni nai tausaga, ma avea ma se tagata tomai faapitoa i lenei matata.
  • E le gata i lea, vaavaai mo au lava mea susulu ma aua le faia ni mea e te le fiafia i ai.
  • Afai e te le fiafia i se mea, e le mafai ona e faia e tusa lava po o le a lau mea e fai.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) fa'asoa "Mata'i Fa'atauga Fa'ainitaneti: O le Fa'asalalauga a le Tagata Lava ia Fa'asalalauga e fa'ai'u i totonu o le Fefa'ataua'iga Fefa'ataua'iga Fefa'ataua'iga Fefa'ataua'iga i Feso'ota'iga", lea o le a fesoasoani ia te oe.

Fa'afeiloa'i e fa'asoa le so'otaga o lenei tusitusiga:https://www.chenweiliang.com/cwl-28661.html

Faʻafeiloaʻi i le Telegram channel o le blog a Chen Weiliang e maua ai faʻamatalaga lata mai!

🔔 Ia avea oe ma tagata muamua e maua le taua "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i le laina pito i luga o le lisi! 🌟
📚 O lenei taʻiala o loʻo i ai le taua tele, 🌟O se avanoa e seasea maua, aua le misia! ⏰⌛💨
Faasoa ma fiafia pe a e fiafia i ai!
O lau fefa'asoaa'i ma le fiafia o la matou fa'aosofiaga faifaipea!

 

发表 评论

O le a le faʻasalalauina lau tuatusi imeli. Faʻaoga fanua e manaʻomia * Igoa

tusi i luga