Hvad er forskellen mellem Alibaba International Station og AliExpress?Har AliExpress en fordel?

AliExpress er nu velkendt grænseoverskridendeEl-leverandør, AliExpress ser ud til at være mere populær end Alibaba International Station.Selvom begge er ejet af Alibaba, er der forskelle.Så hvad er forskellen mellem Alibaba International Station og AliExpress?

Hvad er forskellen mellem Alibaba International Station og AliExpress?Har AliExpress en fordel?

Hvad er forskellen mellem Alibaba International Station og AliExpress?

Den første er forskellen i brugergrupper: Leverandørerne af Alibaba International Station er hovedsageligt udenlandske handelsvirksomheder eller fabrikker med eksportvirksomhed, og køberne er udenlandske købere;

AliExpress fokuserer hovedsageligt på engros- og detailhandel. Ud over virksomheder kan leverandører også have udenrigshandelsvirksomheder eller enkeltpersoner. Købere er primært til små udenlandske forhandlere eller endelige forbrugere.

Alibaba International Station opkræver hovedsageligt medlemsgebyrer fra brugere; AliExpress-brugere kan registrere sig gratis, og provisionssatsen opkræves hovedsageligt på transaktionsvolumen; Alibaba International Station-fragttransport bestemmes af både køberes og sælgeres forretningspolitik, normalt til søs. Hovedsageligt; mængden af ​​produkter på AliExpress er lille, generelt luft og international ekspres.

Alibaba International Station har ikke for mange restriktioner på produkter Produkterne på AliExpress er hovedsageligt velegnede til produkter med relativt lille volumen og høj værditilvækst; Alibaba International Station involverer generelt et relativt stort beløb, og brugerne kan vælge TT eller LC Offline transaktioner; AliExpress kan bruge alipay til onlinetransaktioner.

Er der nogen fordele ved AliExpress?

Indgangstærsklen for AliExpress-platformen er relativt lav, og transaktioner er aktive. Efter 10 produkter er frigivet, kan sælgere oprette deres egne butikker på platformen, hvilket i høj grad tilfredsstiller små kinesiske leverandørers ønske om hurtigt at udføre eksportforretninger, og stimulerer både parter transaktionsaktivitet.

Servicegebyret for AliExpress-platformen er relativt lavt i samme kategori, og platformsprovisionen er også lav efter transaktionen, hvilket i høj grad reducerer platformshandlernes økonomiske byrde, hvilket giver flere almindelige mennesker mulighed for at slutte sig til udenrigshandelsindustrien.Fremme af dræningegne produkter går til udlandet.

På AliExpress-platformen når enhedsprisen for mange produkter ikke tærsklen for udenlandske toldtariffer, så handlende behøver ikke at betale tariffer, og prisfordelen er relativt fremtrædende, hvilket også direkte fremmer stigningen i transaktionsvolumen af AliExpress platform. Hovedkunderne er koncentreret i disse udviklingslande. Selvom disse kunder måske ikke har høj købekraft, er de bedre end antallet af mennesker.

Hvis sælgere ønsker at lave grænseoverskridende e-handel, kan de overveje at gå ind på AliExpress-platformen.网络 营销Det er venligt over for begyndere sælgere, og omkostningerne er ikke høje. Nu er Alibaba også i gang med at udvikle AliExpress, så det er mere lovende at tilslutte sig AliExpress-platformen.

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) delte "Hvad er forskellen mellem Alibaba International Station og AliExpress?Har AliExpress en fordel? , at hjælpe dig.

Velkommen til at dele linket til denne artikel:https://www.chenweiliang.com/cwl-1368.html

Velkommen til Telegram-kanalen på Chen Weiliangs blog for at få de seneste opdateringer!

🔔 Vær den første til at få den værdifulde "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i kanalens øverste bibliotek! 🌟
📚 Denne guide indeholder enorm værdi, 🌟Dette er en sjælden mulighed, gå ikke glip af det! ⏰⌛💨
Del og like hvis du har lyst!
Din deling og likes er vores kontinuerlige motivation!

 

发表 评论

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. 必填 项 已 用 * 标注

scroll til toppen