Hvad er Pinduoduos Taobao Guest?Hvordan opkræves provisionen?

Pinduoduos annoncering er en APP, der bruges af mere end 4 millioner mennesker, hvilket viser dens enorme brugerbase. ForståTaobaoAlle ved, at Taobao bruges af sælgereWeb PromotionEn slags gruppe, der tjener provision for forfremmelse,El-leverandørSælgers baby fik trafik, og Taobao-kunder tjente penge.Det kan man sigedræningAt tjene penge er det bedste fra begge verdener.

Hvad er Pinduoduos Taobao Guest?

Så nogen spurgte, hvad Pinduoduos Taobao-kunder er?

Hvad er Pinduoduos Taobao Guest?Hvordan opkræves provisionen?

Pinduoduo har også en lignende Taobao-gæst软件Ja, men navnet er bestemt ikke Taobaoke, det hedder Duoduo Jinbao.

Hvordan kommer man ind i Dodo Jinbao?

Lad os først tage et kig på, hvordan du indtaster Duoduo Jinbao. Det er faktisk meget enkelt, så længe du har en mobiltelefon og WeChat:

Det første trin, vi åbner WeChat, tilføjer en offentlig konto for at tilføje Duoduo Jinbao under Pinduoduo;

Det andet trin er at klikke for at gå ind. For det første login skal du bekræfte login og bindende konto. Redaktøren anbefaler, at du læser introduktionen til højre først for at blive fortrolig med denne software.

Det tredje trin, efter at være bekendt med det, klik til venstre for at komme ind på søgeproduktsiden;

Det fjerde trin er at finde det produkt, du ønsker at pushe, gerne et produkt med en forholdsvis stor efterspørgsel og en forholdsvis god kommission;

Trin XNUMX: Send push-produktlinket til vennekredsen eller WeChat-gruppen;

Trin XNUMX. På denne måde kan kunder få kuponer, og efter at transaktionen er vellykket, kan du få provision.

Vi skal følge de tilsvarende regler for Duoduo Jinbao-softwaren. Først skal du følge Duoduo Jinbaos offentlige konto, klikke på "Jeg vil tjene penge" på hovedsiden og derefter vælge det produkt, der skal deles (ingen betaling kræves), og derefter du kan starte en gruppe og invitere ham Ginseng-gruppen, antallet af deltagere i gruppen når antallet af personer i gruppen. Når ordren er vellykket, skal du klikke på ikonet Jeg ønsker at hæve for at hæve pengene. Hvis der ikke er nogen eftersalgsproblem inden for 14 dage, kan du betale kommissionen på kontoen Udbetaling er foretaget.

Toto Jinbao provisionsformel

Antallet af provisioner optjent af pusheren = det faktiske betalingsbeløb fra køberen * kommissionsforholdet fastsat af forhandleren for produktet.

Softwaren Duoduo Jinbao er en software, der samarbejder med hans aktionærselskab Tencent. Taobao har trods alt sin egen betalingsplatform, men Pinduoduo har ikke. I dette tilfælde kan vi kun finde udenlandsk bistand. Det er ubestrideligt, at WeChat er et socialt netværk Den største APP i gruppen, kombineret med en komplet handelsplatform, kan samarbejdet mellem de to siges at være perfekt!

 

Hope Chen Weiliang Blog ( https://www.chenweiliang.com/ ) delte "Hvad er Pinduoduos Taobao Guest?Hvordan opkræves provisionen? , at hjælpe dig.

Velkommen til at dele linket til denne artikel:https://www.chenweiliang.com/cwl-17782.html

Velkommen til Telegram-kanalen på Chen Weiliangs blog for at få de seneste opdateringer!

🔔 Vær den første til at få den værdifulde "ChatGPT Content Marketing AI Tool Usage Guide" i kanalens øverste bibliotek! 🌟
📚 Denne guide indeholder enorm værdi, 🌟Dette er en sjælden mulighed, gå ikke glip af det! ⏰⌛💨
Del og like hvis du har lyst!
Din deling og likes er vores kontinuerlige motivation!

 

发表 评论

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. 必填 项 已 用 * 标注

scroll til toppen