ولې ټیلیګرام په اوتومات ډول زما له حساب څخه لاګ آوټ کیږي؟د ټیلیګرام اتوماتیک لاګ آوټ بیرته ترلاسه کولو څرنګوالی

ځینو انټرنیټ کاروونکو وویل چې کله دوی په دې وروستیو کې ټیلیګرام ته ننوتل ، دوی وموندل چې دوی باید د ټیلیګرام نوی حساب ثبت کړي، او د دوی ټول پخواني ترتیبات ورک شوي وو...

  • معلومه شوه چې د ټیلیګرام ټول ملګري ورک دي ...

نو ایا ټیلیګرام به په اوتومات ډول هغه حسابونه حذف کړي چې د اوږدې مودې لپاره لاګ ان شوي ندي؟

د ټیلیګرام حساب په اوتومات ډول د حساب تنظیمات حذف کول څنګه چلول کیږي؟

د ټیلیګرام کمپیوټر نسخه: ترتیبات → محرمیت او امنیت → ساتل → د حساب ساتلو موده:

  • 1 میاشتې
  • 3 میاشتې
  • 6 میاشتې
  • 18 میاشتې
  • 24 میاشتې

ولې ټیلیګرام په اوتومات ډول زما له حساب څخه لاګ آوټ کیږي؟د ټیلیګرام اتوماتیک لاګ آوټ بیرته ترلاسه کولو څرنګوالی

تاسو باید پدې موده کې لږترلږه یو ځل ننوتل وکړئ، که نه نو ستاسو حساب به حذف شي او تاسو به د پیغام ټول ریکارډونه او اړیکې له لاسه ورکړئ.

که زه خپل ټیلیګرام حساب حذف کړم نو څه پیښیږي؟

ستاسو ټول معلومات به د ټیلیګرام سیسټم څخه پاک شي: ستاسو د حساب سره تړلي ټول پیغامونه، ډلې او اړیکې به حذف شي.دا دی، ستاسو اړیکې لاهم کولی شي په هغو ګروپونو کې خبرې وکړي چې تاسو یې جوړ کړئ، او دوی لاهم د هغه پیغامونو کاپي لري چې تاسو یې لیږئ.نو که تاسو غواړئ داسې پیغامونه واستوئ چې پرته له ټریس څخه ورک شي، د ټیلیګرام ځان ویجاړ ټیمر هڅه وکړئ.

د ټیلیګرام حساب ختمول بیرته نه راګرځیدونکی دی. که تاسو بیا راجستر شئ، نو تاسو به د نوي کارونکي په توګه راښکاره شئ، او ستاسو تاریخ، اړیکې، یا ډلې به بیرته راګرځول نشي. هغه خلک چې ستاسو په اړیکو کې ستاسو د تلیفون شمیره شامله ده ، خبر به ورکړل شي. نوی کارونکی به د دوی د پیغام لیست کې د جلا خبرو اترو په توګه راښکاره شي، او د هغه نوي کارونکي سره د دوی د خبرو اترو تاریخ به خالي وي.

د ټیلیګرام اتوماتیک لاګ آوټ څنګه ترلاسه کول؟

د حذف شوي ټیلیګرام حساب بیرته ترلاسه کول د ورک شوي کیلي نوې کاپي جوړولو په څیر دي.

دلته ګامونه دي:

  1. لومړی، د ټیلیګرام ډاونلوډ او نصبولو لپاره ګوګل پلی سټور یا اپل سټور ته لاړ شئ.
  2. د اپلیکیشن له پرانیستلو وروسته، د هیواد کوډ دننه کړئ، یا په مستقیم ډول د لټون بار کې خپل هیواد غوره کړئ.
  3. بیا هغه دننه کړئ چې تاسو یې لاهم کاروئ.د تلیفون شمیره.
  4. ټیلیګرام به ډیر ژر یو سیټ واستوي.د تایید کوډپه دقت سره یې ډک کړئ.
  5. بیا به سیسټم تاسو ته د خپل نوم د داخلولو غوښتنه وکړي.
  6. کله چې بشپړ شي، د ترتیباتو مینو ته ننوځئ.
  7. د کارن نوم په ساحه کې، د خپل زوړ حساب کارن نوم بیا دننه کړئ.

په دې توګه، تاسو کولی شئ خپل پخوانی حذف شوی ټیلیګرام حساب بیا فعال کړئ، لکه څنګه چې دا دوهم ژوند ورکوي.

خو، مهرباني وکړئ په یاد ولرئ چې د تیرو ټولو چیټونو تاریخ په بشپړه توګه حذف شوی، او د حساب حالت په اصل کې یو نوی پیل دی.

ولې ټیلیګرام په اوتومات ډول زما له حساب څخه لاګ آوټ کیږي؟

ټیلیګرام سوداګریز سازمان ندی او ټیلیګرام د ډیسک ځای خورا جدي نیسي.که تاسو د ټیلیګرام کارول بند کړئ او لږترلږه شپږ میاشتې آنلاین نه یاست، ستاسو حساب او ستاسو ټول پیغامونه، رسنۍ، اړیکې او نور ټول معلومات چې په ټیلیګرام کلاوډ کې زیرمه شوي دي به حذف شي.

تاسو کولی شئ په تنظیماتو کې د خپل غیر فعال حساب ځان ویجاړولو دقیق وخت موده بدل کړئ.

په ټیلیګرام موبایل اپلیکیشن کې، ترتیبات → محرمیت → زما حساب په اتومات ډول ننوتل → د اوږدې مودې غیر فعالیت وروسته د حساب په اتومات ډول ننوتل وخت ته لاړ شئ:

  • 1 میاشتې
  • 3 میاشتې
  • 6 میاشتې
  • 18 میاشتې
  • 24 میاشتې

په ډیفالټ ډول شپږ میاشتې دي، خو تاسو کولی شئ تر ټولو لنډه موده یوې میاشتې او تر ټولو اوږده موده دوه کاله وټاکئ.

ستاسو د ټیلیګرام حساب د حذف کیدو څخه مخنیوي لپاره، دلته د حساب ساتلو موده ټاکلو او ستاسو ډیجیټل شتمنۍ دایمي ساتلو لپاره یوه ساده چال ده.

ډیری کاروونکو موندلي چې د دوی د ټیلیګرام حسابونه په اتوماتيک ډول حذف کیږي ، معمولا د لاندې دلیلونو له امله:

  • که چیرې یو حساب د اوږدې مودې لپاره ننوتلی نه وي، سیسټم به معلومه کړي چې حساب غیر فعال دی.
  • د خطر کنټرول میکانیزمونو مکرر پیل کول، لکه د CAPTCHA ډیری غلط ننوتنې یا غیر معمولي ننوتل.
  • د بې ثباته موبایل شمېرې کارول (په ځانګړې توګه د چین د اصلي ټاټوبي څخه +86 شمېره) کولی شي تاسو د تایید کوډونو ترلاسه کولو مخه ونیسي، چې ستاسو د حساب تایید کول ناممکن کوي.

کله چې یو حساب په اتوماتيک ډول حذف شي، نو ډیری وختونه یې بیرته ترلاسه کول خورا ستونزمن وي، په ځانګړې توګه په چین کې.

تر ټولو مستقیم حل دا دی چې د اکاونټ پلانیټ لخوا چمتو شوي حساب وکاروئ :

ولې د اکاونټ پلانیټ غوره کړئ؟

  • د بشپړ شوي محصول شمیرهدا د پیرودلو وروسته سمدلاسه ننوتل کیدی شي، او معمولا د ښه امنیت لپاره د بریښنالیک تړلو او دوه فکتور تصدیق سره راځي.
  • زوړ شمېرهدا د نوم لیکنې اوږده موده، لوړ ثبات لري، او د اوږدې مودې کارونې لپاره مناسب دی، په ځانګړې توګه د ټولنې عملیاتو لپاره.
  • د بیچ شمیره: مناسبای کامرسد پلورونکو او د پولې هاخوا ټیمونو لپاره، دا د څو حسابونو مدیریت ملاتړ کوي، موثریت ښه کوي.

په اکاونټ پلانیټ کې حسابونه د اوږدې مودې باثباته کارونې ډاډ ترلاسه کولو لپاره سخت سکرینینګ او د خطر کنټرول ازموینې څخه تیریږي. د مات شوي چینلونو په پرتله، دا د Alipay او WeChat Pay ملاتړ کوي ، د څو دقیقو دننه فنډونو سره اتوماتیک تحویلي وړاندیز کوي، او د پلور وروسته جامع ملاتړ چمتو کوي.

👉 مهرباني وکړئ د پلانیټ حساب راجستر کولو لپاره لاندې لینک باندې کلیک وکړئ ▼

د ټیلیګرام اکاونټ اخیستلو په اړه د مفصلې لارښوونې لپاره لاندې لینک باندې کلیک وکړئ ▼

هیله ده، د چن وییلینګ په بلاګ ( https://www.chenweiliang.com/ ) کې شریک شوی مقاله "ولې ټیلیګرام زما حساب په اتوماتيک ډول حذف کوي؟ څنګه په اتوماتيک ډول حذف شوی ټیلیګرام حساب بیرته ترلاسه کړو" ستاسو لپاره ګټوره وي.

د دې مقالې لینک شریکولو لپاره وړیا احساس وکړئ: https://www.chenweiliang.com/cwl-1926.html

د نورو پټو چلونو د خلاصولو لپاره، زموږ د ټیلیګرام چینل سره یوځای کیدو ته ښه راغلاست!

که مو خوښه شوه لایک او شریک کړئ! ستاسو شریکول او خوښول زموږ دوامداره هڅونه ده!

 

评论 评论

您的邮箱地址不会被公开。必填项已用*标注

پاس شئ