اهو ڇا مطلب آهي جڏهن هڪ WeChat پيغام موڪليو ويو آهي، پر ان کي ٻي پارٽي طرفان رد ڪيو ويو آهي؟بلاڪ ۽ حذف جي وچ ۾ فرق

چن ويليانگ : جيڪڏهن ڪو WeChat پيغام موڪليو وڃي پر وصول ڪندڙ طرفان رد ڪيو وڃي ته ان جو ڇا مطلب آهي؟

بلاڪ ۽ حذف جي وچ ۾ فرق

جيڪڏھن توھان ڪنھن دوست کي WeChat نياپو موڪليو ۽ اھو ڏيکاريو "پيغام موڪليو ويو آھي، پر ٻي پارٽي رد ڪيو ويو آھي"، ان جو مطلب آھي ته ٻي پارٽي توھان کي بلاڪ ڪيو آھي.

ڪيترائي وي چيٽ مارڪيٽر پنهنجي مارڪيٽنگ جي ڪوششن ۾ پنهنجن لمحن کي اشتهارن سان ڀري ڇڏيندا آهن ، جيڪو ٻين ماڻهن جي رابطن کي سختي سان خراب ڪري ٿو. قدرتي طور تي، انهن کي بليڪ لسٽ ڪيو ويندو.

  1. توھان ٻي پارٽي کي بلاڪ ڪيو:ٻي پارٽي طرفان توهان ڏانهن موڪليل پيغام ڏيکاري ٿو ته اهو رد ڪيو ويو آهي.
  2. توھان ٻي پارٽي کي ختم ڪيو:ٻي پارٽي طرفان توهان ڏانهن موڪليو ويو پيغام ڏيکاري ٿو ته توهان کي دوستن کي شامل ڪرڻ جي ضرورت آهي.

ٻي پارٽي توهان کي حذف نه ڪيو آهي، پر توهان جي ڪنهن به خانگي چيٽ پيغامن کي قبول ڪرڻ نٿا چاهين ڇاڪاڻ ته هن توهان کي بليڪ لسٽ ۾ ڇڪايو آهي.

WeChat بليڪ لسٽ جو طريقو/ عمل:

سڀ کان پهريان، اسان WeChat کوليون ٿا، ايڊريس بڪ تي وڃو، ان دوست کي ڳوليو جنهن کي اسان کي بلاڪ ڪرڻو آهي، ۽ ان جي تفصيل واري صفحي ۾ داخل ڪرڻ لاءِ ڪلڪ ڪريو، جيئن هيٺ ڏيکاريل آهي ▼

اهو ڇا مطلب آهي جڏهن هڪ WeChat پيغام موڪليو ويو آهي، پر ان کي ٻي پارٽي طرفان رد ڪيو ويو آهي؟بلاڪ ۽ حذف جي وچ ۾ فرق
 

ان جي تفصيل واري صفحي ۾ داخل ٿيڻ کان پوء، اسان مٿي ساڄي ڪنڊ ۾ مينيو آئڪن "..." تي ڪلڪ ڪريو، جيئن هيٺ ڏنل شڪل ۾ ڏيکاريل آهي ▼

WeChat بابت تفصيلي ڄاڻ لاءِ، مٿي ساڄي ڪنڊ ۾ "..." مينيو آئڪن تي ڪلڪ ڪريو.

 
ڊراپ-ڊائون مينيو ۾، اسان "بليڪ لسٽ ۾ شامل ڪريو" جو اختيار ڏسي سگھون ٿا، اسان ان تي ڪلڪ ڪندا آهيون، جيئن هيٺ ڏيکاريل آهي ▼

WeChat ۾ "بليڪ لسٽ ۾ شامل ڪرڻ" جو آپشن

 
ڪلڪ ڪرڻ کان پوءِ، هڪ تصديق واري ونڊو پاپ اپ ٿيندي. هڪ دفعو توهان بليڪ لسٽ ۾ شامل ٿي ويندا، توهان کي هاڻي ٻي پارٽي کان پيغام نه ملندا ۽ نه ئي ٻي پارٽي جي دوستن جي حلقي کي ڏسي سگهندا. ڪلڪ ڪريو ٺيڪ، جيئن هيٺ ڏنل شڪل ۾ ڏيکاريل آهي ▼

وي چيٽ بليڪ لسٽ ۾ شامل ٿيڻ جي تصديق ڪري ٿو

دوستن کي بلاڪ ڪرڻ ۽ ختم ڪرڻ جي وچ ۾ فرق

1. دوستن کي حذف ڪريو:

  • دوستن کي حذف ڪرڻ وانگر، پر دوستن کي حذف ڪرڻ کان مختلف.
  • دوستن کي ختم ڪرڻ جو مطلب آهي ته مون توهان کي ختم ڪيو، ۽ توهان اڃا تائين مون کي اتي ئي آهيو.

2. بليڪ لسٽ:

  • بليڪ لسٽ ۾ شامل ٿيڻ سان، توهان هاڻي هڪ ٻئي جا پيغام وصول نه ڪندا، ۽ توهان هڪ ٻئي جي لمحن ۾ هڪ ٻئي جي تازه ڪاري ڏسي نه سگهندا.
  • بليڪ لسٽ ۾ شامل ٿيو، توهان هن کي پنهنجي دوستن جي فهرست ۾ شامل ڪيو، پر توهان هن جي ايڊريس بڪ ۾ نه آهيو، پر توهان بليڪ لسٽ ۾ آهيو، اسان ٻئي پراڻا ۽ مئل آهيون؛
  • توهان صرف ايڊريس بڪ ۾ ڏسي سگهو ٿا جڏهن ٻي پارٽي توهان کي بليڪ لسٽ مان هٽائي.

ھتي آھي مئل پائوڊر کي ڪيئن ختم ڪجي ▼

اميد آهي ته، چن ويليانگ جي بلاگ ( https://www.chenweiliang.com/ ) تي شيئر ڪيل مضمون "جڏهن WeChat پيغام موڪليو وڃي ٿو پر وصول ڪندڙ طرفان رد ڪيو وڃي ٿو ته ان جو ڇا مطلب آهي؟ بلاڪ ڪرڻ ۽ حذف ڪرڻ ۾ فرق" توهان لاءِ مددگار ثابت ٿيندو.

هن مضمون جي لنڪ شيئر ڪرڻ لاءِ آزاد محسوس ڪريو: https://www.chenweiliang.com/cwl-541.html

وڌيڪ لڪيل چالون کولڻ لاءِ🔑، اسان جي ٽيليگرام چينل ۾ شامل ٿيڻ لاءِ ڀليڪار!

شئير ڪريو ۽ پسند ڪريو جيڪڏھن توھان کي پسند اچي! توهان جا حصا ۽ پسند اسان جي مسلسل حوصلا آهن!

 

发表 评论

您的邮箱地址不会被公开。必填项已用*标注

جي ويڙھيء وانگي امروٽي