Telegram яагаад миний бүртгэлээс автоматаар гардаг вэ?Telegram-аас автоматаар гарсныг хэрхэн буцааж авах вэ

Зарим интернэт хэрэглэгчид саяхан Telegram руу нэвтрэхдээ шинэ Telegram бүртгэл үүсгэх шаардлагатай болсон бөгөөд өмнөх бүх тохиргоо нь алга болсон гэж хэлсэн...

  • Бүх Telegram найзууд алга болсныг олж мэдэв ...

Тэгэхээр Telegram удаан хугацаанд нэвтрээгүй дансуудыг автоматаар устгах уу?

Telegram данс автоматаар дансны тохиргоог устгах вэ?

Telegram компьютерын хувилбар: Тохиргоо → Нууцлал ба аюулгүй байдал → Хадгалалт → Бүртгэл хадгалах хугацаа:

  • 1 сар
  • 3 сар
  • 6 сар
  • 18 сар
  • 24 сар

Telegram яагаад миний бүртгэлээс автоматаар гардаг вэ?Telegram-аас автоматаар гарсныг хэрхэн буцааж авах вэ

Та энэ хугацаанд дор хаяж нэг удаа нэвтрэх ёстой, эс тэгвээс таны бүртгэл устаж, та бүх мессежийн бүртгэл болон харилцагчдыг алдах болно.

Хэрэв би Telegram бүртгэлээ устгавал яах вэ?

Таны бүх өгөгдөл Telegram-ийн системээс устах болно: таны бүртгэлтэй холбоотой бүх мессеж, бүлгүүд, харилцагчид устах болно.Өөрөөр хэлбэл, таны харилцагчид таны үүсгэсэн бүлгүүдэд чатлах боломжтой бөгөөд таны илгээсэн мессежийн хуулбар тэдэнд хадгалагдсан хэвээр байна.Тиймээс хэрэв та ул мөргүй алга болох мессеж илгээхийг хүсвэл Telegram-ийн өөрийгөө устгах таймерыг туршаад үзээрэй.

Telegram бүртгэлийг цуцлах нь эргэлт буцалтгүй. Хэрэв та дахин бүртгүүлбэл та шинэ хэрэглэгчээр гарч ирэх бөгөөд таны түүх, харилцагчид эсвэл бүлгүүд сэргээгдэхгүй. Таны утасны дугаарыг агуулсан харилцагчид мэдэгдэх болно. Шинэ хэрэглэгч тэдний мессежийн жагсаалтад тусдаа яриа хэлбэрээр гарч ирэх бөгөөд тухайн шинэ хэрэглэгчтэй хийсэн ярианы түүх хоосон байх болно.

Telegram-ийн автомат гаралтыг хэрхэн яаж сэргээх вэ?

Устгасан Telegram бүртгэлийг сэргээх нь алдагдсан түлхүүрийн шинэ хуулбарыг хийхтэй адил юм.

Энд алхамууд байна:

  1. Эхлээд Google Play Store эсвэл App Store руу орж Telegram татаж аваад суулгана уу.
  2. Аппликейшнийг нээсний дараа улсын кодыг оруулах эсвэл хайлтын мөрөнд улсаа шууд сонгоно уу.
  3. Дараа нь одоо хүртэл ашиглаж байгаагаа оруулна уу.Утасны дугаар.
  4. Телеграм удахгүй багц илгээх болно.Баталгаажуулах кодҮүнийг нарийвчлалтай бөглөнө үү.
  5. Дараа нь систем танаас нэрээ оруулахыг хүсэх болно.
  6. Дууссаны дараа тохиргооны цэс рүү орно уу.
  7. Хэрэглэгчийн нэрийн талбарт хуучин бүртгэлийнхээ хэрэглэгчийн нэрийг дахин оруулна уу.

Ингэснээр та өмнө нь устгасан Telegram бүртгэлээ дахин идэвхжүүлж, хоёр дахь амьдралаа өгч байгаа мэт болгож болно.

Гэсэн хэдий ч, өмнөх бүх чатын түүхийг бүрэн устгасан бөгөөд бүртгэлийн төлөв нь үндсэндээ цоо шинэ эхлэл гэдгийг анхаарна уу.

Telegram яагаад миний бүртгэлээс автоматаар гардаг вэ?

Telegram нь арилжааны байгууллага биш бөгөөд Telegram нь дискний зайг маш нухацтай авч үздэг.Хэрэв та Telegram ашиглахаа больж, дор хаяж зургаан сар онлайнаар холбогдоогүй бол таны данс болон Telegram үүлэнд хадгалагдсан бүх мессеж, медиа, харилцагчид болон бусад бүх өгөгдөл устах болно.

Та идэвхгүй бүртгэлээ өөрөө устгах хугацааг "Тохиргоо" хэсэгт өөрчлөх боломжтой.

Telegram гар утасны аппликейшн дээр Тохиргоо → Нууцлал → Миний бүртгэлээс автоматаар гарах → Удаан хугацаанд идэвхгүй болсны дараа бүртгэлээс автоматаар гарах хугацаа руу орно уу:

  • 1 сар
  • 3 сар
  • 6 сар
  • 18 сар
  • 24 сар

Анхдагчаар зургаан сар байдаг ч та хамгийн богино хугацааг нэг сар, хамгийн урт хугацааг хоёр жил болгож тохируулж болно.

Telegram хаягаа устгахаас сэргийлэхийн тулд данс хадгалах хугацааг тогтоож, дижитал хөрөнгөө бүрмөсөн хамгаалах энгийн аргыг энд оруулав.

Олон хэрэглэгчид Telegram хаягууд нь ихэвчлэн дараах шалтгааны улмаас автоматаар устгагддаг болохыг олж мэдсэн .

  • Хэрэв данс удаан хугацаанд нэвтрээгүй бол систем нь тухайн данс идэвхгүй байгааг тодорхойлно.
  • Олон удаа буруу CAPTCHA оруулга хийх эсвэл хэвийн бус нэвтрэлт хийх зэрэг эрсдэлийн хяналтын механизмыг байнга идэвхжүүлэх.
  • Тогтворгүй гар утасны дугаар (ялангуяа эх газрын Хятадаас ирсэн +86 дугаар) ашиглах нь таныг баталгаажуулах код хүлээн авахаас сэргийлж, бүртгэлээ баталгаажуулах боломжгүй болгож болзошгүй.

Бүртгэл автоматаар устгагдсаны дараа, ялангуяа Хятадад сэргээхэд маш хэцүү байдаг.

Хамгийн шууд шийдэл бол Account Planet- ийн олгосон бүртгэлийг ашиглах явдал юм:

Яагаад Account Planet-г сонгох ёстой вэ?

  • Бэлэн бүтээгдэхүүний дугаарҮүнийг худалдан авсны дараа шууд нэвтэрч болох бөгөөд ихэвчлэн аюулгүй байдлыг сайжруулахын тулд имэйл холболт болон хоёр хүчин зүйлийн баталгаажуулалттай ирдэг.
  • Хуучин дугаарЭнэ нь урт хугацааны бүртгэлийн хугацаатай, өндөр тогтвортой байдалтай бөгөөд урт хугацаанд ашиглахад тохиромжтой, ялангуяа олон нийтийн үйл ажиллагаанд тохиромжтой.
  • Багцын дугаарТохиромжтойЦахим худалдааХудалдагчид болон хил дамнасан багуудын хувьд энэ нь олон дансны менежментийг дэмжиж, үр ашгийг дээшлүүлдэг.

Account Planet дээрх дансууд нь урт хугацааны тогтвортой хэрэглээг хангахын тулд нарийн шалгалт, эрсдэлийн хяналтын туршилтад хамрагддаг. Хэсэгчилсэн сувгуудтай харьцуулахад энэ нь Alipay болон WeChat Pay-ийг дэмждэг , хэдхэн минутын дотор санхүүжилт автоматаар хүргэгддэг бөгөөд борлуулалтын дараах цогц дэмжлэг үзүүлдэг.

👉 Planet данс бүртгүүлэхийн тулд доорх холбоос дээр дарна уу ▼

Telegram хаяг худалдаж авах талаар дэлгэрэнгүй зааварчилгааг доорх холбоос дээр дарна уу ▼

Чен Вэйлиангийн блог ( https://www.chenweiliang.com/ ) дээр хуваалцсан "Telegram яагаад миний бүртгэлийг автоматаар устгадаг вэ? Автоматаар устгагдсан Telegram бүртгэлийг хэрхэн сэргээх вэ" нийтлэл танд тустай байх гэж найдаж байна.

Энэ нийтлэлийн холбоосыг хуваалцахаас бүү эргэлзээрэй: https://www.chenweiliang.com/cwl-1926.html

Илүү олон далд заль мэхийг нээхийн тулд манай Telegram сувагт нэгдэнэ үү!

Хэрэв танд таалагдвал лайк дарж, хуваалцаарай! Таны шэйр, лайк бол бидний байнгын урам зориг юм!

 

发表 评论

您的邮箱地址不会被公开。必填项已用*标注

TOP хүртэл гүйлгэж